با هدف ارتقاء مهارت و دانش سرآشپزان پیتزا فروشی های تهران

دوره جدید کارگاه آموزش حرفه ای هانیکو برگزار می شود

تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۷

دوره جدید کارگاه آموزش حرفه ای شرکت به نان گندم ( هانیکو) با هدف ارتقا مهارت و دانش سرآشپزان پیتزا فروشی های تهران برگزار می شود.

به گزارش  اقتصاد کشاورزی، شرکت به نان گندم(هانیکو)، این کارگاه با حضور 10 نفر سرآشپز از مطرح ترین پیتزا فروشی های تهران روز دوشنبه 28 خرداد در تالار مجلل آریو به مدت یک روز کاری و به صورت رایگان برگزار می شود.

همچنین بر اساس اعلام روابط عمومی این شرکت، یک مدرس ارشد R&D در این کارگاه آخرین تجربیات و دستاوردهای مرتبط با حوزه آموزش پخت پیتزا، تولید و فرآوری خمیر پیتزا و تولید سس های مخصوص پیتزا را به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزش خواهد داد.

 

انتهای خبر





اخبار
  کشاورزی و دامداری
  صنایع غذایی
  اقتصادی
  برندها و بنگاه‌ها
  گوناگون
دسترسی‌ها
  نمایشگاه ها
  کتاب
  گزارش تصویری
  درباره ما
  ارتباط با ما
ایران و عراق
  استان های مرزی
  بازارچه های مرزی
  قوانین گمرکی
  تاریخجه روابط
دسترسی‌ها
  تبلیغات
  آر اس اس
  نسخه موبایل
حامیان طلایی
کلیه حقوق معنوی و مادی این سایت متعلق به شرکت آذرنگارشرق می باشد و هرگونه بهره برداری - محتوایی یا بصری - پیگرد قانونی دارد.